Contact opnemen?

Coaching

Coaching bij Manyways Mediation & Coaching Zwolle is persoonlijke begeleiding bij het bereiken van doelstellingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of loopbaan.

Klanten vragen me vaak:

  • Wat ik ook doe ik krijg mijn team niet enthousiast voor nieuwe klussen.
  • Mijn werk vind ik niet meer boeiend, ben ik toe aan een volgende carrièrestap?
  • Ik ben volledig opgebrand er komt niets meer uit mijn handen. 

Maatwerk

Het zijn vragen die gaan over persoonlijke ontwikkeling of loopbaan. Al die vragen verdienen maatwerkoplossingen omdat iedere mens uniek is. Daarom begint elk coachingstraject bij Manyways met het opstellen van duidelijke doelen. Op basis daarvan wordt een plan gemaakt, dat volledig op jouw behoeften is afgestemd. Daardoor weet jij welke stappen je dichter bij je doel brengen.

Grenzen verleggen

Coaching door Manyways betekent een andere manier van kijken naar jezelf, je grenzen verleggen en nieuwe wegen verkennen. Je doorbreekt ongewenste patronen die je van je doel weghouden. Dat gaat met vallen en opstaan, maar wees gerust ik help je over elke horde die je onderweg tegenkomt.

Periodiek onderhoud

Om te waarborgen dat jouw investering in coaching ook op de langere termijn effect blijft houden is er het Manyways Coach Garant Plan, een soort strippenkaart voor periodiek onderhoud. Lees meer over het Manyways Coach Garant Plan.  

Wil jij ook je doel bereiken en kun jij daarbij ondersteuning gebruiken van een coach bel 06-57543385 voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Het coaching proces

Coaching bij Manyways is persoonlijke begeleiding bij het bereiken van doelstellingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of loopbaan.

1

Ontmoeten

2

Plannen

3

Samenwerken

4

Ontwikkelen

5

Coachen

6

Oplossen

Vraag & Antwoord

Klik op de vragen en bekijk direct de antwoorden...

Bekijk alle vragen

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC