Contact opnemen?

Outplacement

Je hebt net de mededeling gekregen dat jouw baan binnenkort komt te vervallen. Zelfs al zag je het al een tijdje aankomen, je hoopt altijd dat jou dat niet overkomt. Je gelooft het gewoon niet, jij je baan kwijt? Onmogelijk! Dan dringt de harde werkelijkheid tot je door en je vraagt jezelf af: Waarom ik? Waarom nu? Hoe nu verder? Je bent misschien boos, verdrietig of angstig en maakt je misschien zorgen over hoe je de rekeningen voortaan moet betalen. De emoties die baanverlies veroorzaken kunnen je behoorlijk blokkeren.

Verwerk je emoties

Er is een grote kans dat je die emoties wegstopt. Je hoofd loopt om van alles wat er op je afkomt. Zo kun je niet geconcentreerd werken aan het vinden van een nieuwe baan. Het is goed om die emoties toe te laten en ze te uiten.

Gerichte aanpak

Door gerichte coaching helpt Manyways je bij het functioneel maken en verwerken van deze emoties. Zo creëer je rust in je hoofd en kun je:

  • De situatie aanvaarden zoals die is.
  • Er misschien wel positieve punten in vinden.
  • Vanuit het hier en nu weer aan de toekomst denken.

Volgende stap

Dan is het tijd voor de volgende stap het zoeken naar een nieuwe baan. Voor het vervolg van je outplacement traject lees je verder bij Loopbaanbegeleiding

Wil je een persoonlijk gesprek over outplacement? Bel 06-57543385 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC