Contact opnemen?

Stress en burn-out begeleiding

“Ik heb het helemaal gehad om altijd tegen de stroom te moeten roeien. De werkdruk is enorm. Door die druk komt er steeds minder uit mijn handen en beslissingen nemen kost me steeds meer moeite. Ik slaap slecht omdat ik mijn gedachten niet tot rust kan krijgen. Ik heb gewoon nergens meer energie voor. Na mijn vakantie had ik al na een uur het gevoel dat ik niet eens was weggeweest”. 

Signalen

Als jij iets herkent in bovenstaand verhaal is er een grote kans dat jouw werk-privé balans is verstoord. Je lijdt aan stress en vertoont verschijnselen van een naderende burn-out. Stop voor het te laat is en besteedt aandacht aan deze signalen!  

Gerichte aanpak

Vanuit mijn persoonlijke ervaring heb ik een plan gemaakt om jou te helpen om te gaan met stress en burn-out. Door mijn gerichte aanpak ga jij jouw stresspatroon doorbreken. Je onderscheidt belangrijke zaken van minder belangrijke, brengt structuur in je leven en leert voor jezelf te kiezen. Daardoor kun jij voortaan effectiever werken en meer genieten van je vrije tijd. 

Maatwerk

Elk coachingstraject bij Manyways is maatwerk. Voor we aan de slag gaan hebben we een intakegesprek. We spreken dan af waaraan jij wilt werken en het is een mooie gelegenheid om uit te vinden of het tussen ons klikt, dat is belangrijk omdat bij stress en burn-out diepe emoties en persoonlijke zaken aan de orde komen.

Bel 06-57543385 om een afspraak te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik snel  contact met je op.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC