Contact opnemen?

Personal coaching

Personal coaching door Manyways Mediation & Coaching Zwolle is gericht werken aan het behalen van carrièregerichte, relatiegerichte en / of privé doelen.

Individuele cliënten zoeken antwoorden op vraagstukken als:

  • Ik wil stoppen met mijzelf steeds weg te cijferen en beter voor mijzelf opkomen.
  • Als ik solliciteer word ik steeds afgewezen waar ligt dat aan?.
  • Ik moet mijn prestaties verbeteren en weet niet goed hoe.

Directie, management en leidinggevenden vragen zich af

  • Hoe krijg ik de neuzen van mijn team dezelfde kant op.
  • Waar leg ik de grens tussen informeel omgaan met elkaar en de zakelijke verhouding.
  • Ik vind het lastig om besluiten te nemen, ik blijf maar wikken en wegen.

Omdat er heel veel vragen zijn die zich lenen voor personal coaching heb ik per onderwerp een opsomming gemaakt zie de uitgebreide lijst van onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Geen probleem leg hem gewoon aan mij voor.

Ontwikkeling en actie

In een persoonlijk ontwikkeling en actie plan (POAP) leggen we samen vast aan welke punten jij wilt werken, en wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Ik help je die doelen ook daadwerkelijk te bereiken door naast je te staan en met je te sparren en als het nodig is ook jouw stok achter de deur te zijn.

Doe waar je goed in bent

Kies Manyways als jouw personal coach en vergroot je zelfbewustzijn. Je gaat herkennen dat (onbewuste) belemmerende overtuigingen kunnen worden omgebogen naar stimulerende opvattingen. Je vergroot je zelfvertrouwen, doordat je je bewust wordt van je kwaliteiten. Jouw valkuilen weet je voortaan te vermijden. Je stelt grenzen en komt voor jezelf op. Voortaan doe jij waar je goed in bent en waar jij blij van wordt.

Neem de eerste horde en bel 06-57543385 voor een persoonlijk gesprek. Je kun natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC