Contact opnemen?

Arbeidsmediation

Arbeidsmediation in Zwolle nodig?

Bij Manyways Mediation & Coaching in Zwolle bent u aan het juiste adres voor arbeidsmediation. Arbeidsconflicten verstoren de balans, en leiden tot ziekteverzuim of conflictverzuim en escaleren razend snel. Arbeidsmediation is een uitstekende, snelle en betaalbare methode om bijna alle soorten van arbeidsconflicten op te lossen.

Arbeidsmediation is geschikt voor één op één conflicten, teamconflicten, pesten, agressie en (seksueel) intimiderend gedrag op de werkvloer. Ook kun je door het inzetten van arbeidsmediation uit elkaar met een vaststellingsovereenkomst die voldoet aan de Wet Werk en Zekerheid. Tijdig inzetten van mediation bij arbeidsconflicten vergoot de kans op het vinden van duurzame en gezamenlijke oplossingen. Daar is echt geen rechter of dure advocaat voor nodig.

Esclalatieladder Glasl

Friedrich Glasl (psycholoog) heeft op basis van gedragskenmerken en taalgebruik de escalatieladder ontwikkeld om vast te stellen in welke fase een conflict zich bevind. Het oranje gemarkeerde gebied leent zich bij uitstek voor arbeidsmediation. Vul uw gegevens in bij de ’Bel mij!’ button rechtsboven, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.
                     escalatieladder
 

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC