Contact opnemen?

Loopbaanbegeleiding

Wat wordt mijn volgende carrière stap, welke baan past bij mij? Waar vind ik banen? Hoe ziet een goed CV er uit? Hoe zorg ik dat mijn brief opvalt? Als je de uitgestippelde route volgt van het door  Manyways ontwikkelde loopbaantraject ga jij zonder blokkades recht op je doel af.

Zelfvizier

In deze module werk je stap voor stap aan het vergroten van je zelfbewustzijn. Je herontdekt jouw kernkwaliteiten en je valkuilen, vergroot je zelfbewustzijn en staat in je kracht.

Carrièrevizier©

In een trechtervorm werk je naar een kwalitatief en kwantitatief onderbouwd inzicht over de baan die het best bij jou past. In een eindrapport wordt in zes categorieën (branche, bedrijf, functiesoort, werkomgeving, bedrijfscultuur en de persoonlijke eisen die jij aan een baan stelt) jouw voorkeur duidelijk weergegeven, zodat jij gericht kunt solliciteren.

STARRvizier© programma

Het STARRvizier© programma zorgt voor harmonie in jouw sollicitatiebrief, CV, jouw presentatie in de sociale media en de manier waarop jij je presenteert in het sollicitatiegesprek.

NETwerken voor nieuwe baan

Netwerken voor een nieuwe baan vergoot je kansen op de arbeidsmarkt enorm. Weet je dat 70% van de vacatures nooit in de krant of op internet worden gepubliceerd? Die banen worden in het via-via circuit vervuld. LinkedIn is tegenwoordig de plek om banen te vinden. In deze module leer je hoe je je netwerk kunt vergroten en activeert om met je mee te zoeken naar die door jou gewenste baan.

Losse modules

Bovenstaande modules vormen samen een volledig loopbaantraject. Het is mogelijk om in overleg een maatwerkpakket af te spreken.

Wil jij de wedstrijd naar jouw hand zetten en als winnaar uit de bus komen? Bel 06-57543385 voor informatie, of vul het contactformulier in.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC