Contact opnemen?

Verbeterplan

Hoe zet je een verbetertraject in gang?

Manyways Mediation & Coaching Zwolle helpt bij het opzetten van verbetertrajecten. Een goed verbetertraject begint met een goed verbeterplan, waarin afspraken tussen werkgever en werknemer over verbeterpunten die de werknemer binnen een bepaalde periode dient te realiseren helder zijn vastgelegd. Mediation is een goede manier om de emoties die meespelen bij het opstellen van zo’n plan in goede banen te leiden.

Samen verantwoordelijk

Werkgever en werknemer zijn samen verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van verbetertrajecten. Als werknemer doe je je uiterste best om te verbeteren en als werkgever bespreek je regelmatig de voortgang en bied je ondersteuning door bijvoorbeeld coaching, scholing of extra begeleiding.

Over verbeterplannen krijg ik vaak de volgende vagen:

  • Wat moet er in een verbeterplan worden vastgelegd?
  • Zijn er wettelijke eisen waaraan moet worden voldaan?
  • Wat gebeurt er als het verbeterplan niet goed wordt nageleefd?

SMART

Als je Manyways inhuurt voor mediation bij het opstellen een verbeterplan weet je zeker dat aan alles is gedacht. Als jullie het over alle afspraken eens zijn legt Manyways die SMART (Specifiek Meetbaar Acceptabel Realiseerbaar en Tijdgebonden) vast in een overeenkomst die door jullie wordt ondertekend.

Online Mediation

Manyways Mediation & coaching Zwolle biedt de mogelijkheid om online mediations te doen. Wel zo makkelijk bij grote reisafstanden. Bovendien kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week, vanaf elke plek met internet onder leiding van een mediator samenwerken aan het opstellen van het verbeterplan.

Voor meer informatie maak ik graag een persoonlijke afspraak. Bel 06-57543385 of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC