Contact opnemen?

Online mediation

De nieuwe manier van mediation. Laagdrempelig, kostenbesparend door minder reistijd en vanaf elke computer met internet 24/7 (vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week) reageren op ontwikkelingen in jouw mediation. Samen met de ander onder leiding van een mediator werk je online aan oplossingen voor jullie conflict.

Is een van onderstaande situaties van toepassing?

  • Om  mijn conflict te bespreken moet ik elke keer uren reistijd maken. Kan dat slimmer?
  • Ik zie erg op tegen de confrontatie met met mijn leidinggevende.
  • Ik zit ziek thuis en kan de deur niet uit.

Eenvoudig

Online mediation is eenvoudig. Als je een e-mailtje kunt versturen of een reis kunt boeken via internet dan kun je deelnemen aan een online mediation.

Veilig en vertrouwelijk

Voor de online mediations van Manyways zijn alle regels van het NMI van toepassing. Net als bij elke mediation wordt een mediationovereenkomst gesloten, voordat inhoudelijk op het conflict wordt ingegaan. Er wordt gewerkt met software die voldoet aan alle eisen van het NMI en de Raad voor Rechtsbijstand, zodat de vertrouwelijke informatie niet door anderen kan worden meegelezen.

Efficiënt (30% kostenbesparing) 

Door de gestructureerde aanpak kunnen kostenbesparingen van 30% en meer worden gerealiseerd. De besparing zit voornamelijk in het ontbreken van reistijd en tijd voor fysieke aanwezigheid bij de mediation sessies en natuurlijk de scherpe prijs voor online mediation. Manyways heeft naast maatwerkoplossingen op basis van ervaring drie standaardpakketten ontwikkeld. Die voldoen in de meeste gevallen om tot oplossing van het conflict te komen. Ga voor meer informatie naar standaardpaketten. Er is al een standaardpakket vanaf  €1575,=.

Contact

Wil je meer informatie over online mediation neem dan contact op met Manyways mediation en coaching, telefoon 06-57543385 of vul het contactformulier in.

 

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC