Contact opnemen?

Re-integratie werkzoekende

Re-integratie werkzoekende

Ben je werkeloos of beter gezegd werkzoekend dan heeft Manyways Mediation & coaching voor jou een scala aan mogelijkheden om jou te helpen effectief een nieuwe baan te vinden.

Ondersteuning in iedere fase bij het vinden van een nieuwe baan

  • Het begint met het updaten van je CV en een wervende sollictatiebrief.
  • De volgende stap is het vergroten van jouw zelfbewustzijn in een aantal personal coaching sessies, zodat jij weet waar je goed in bent en jij niet langer in jouw valkuilen stapt.
  • Met die kennis gewapend ga je met behulp van het carrière vizier verkennen welke baan goed bij je past.
  • Als jij weet wat jij kunt en wat jij wilt is het zaak om de volgende stap te zetten. Dan leer je hoe je bereikt wat je wilt. Bijvoorbeeld netwerken voor een baan of een goede presentatie op het internet.
  • Als al je inspanningen dan hebben geresulteerd in een uitnodiging voor een gesprek dan wordt je daar grondig op voorbereid.
  • Nog steeds zijn we er niet. Zelfs als jij een nieuwe baan hebt laat Manyways je niet los. Het kan heel prettig zijn om de eerste periode bij je nieuwe werkgever een steun in je rug te hebben. Ook dat kan worden geregeld. Desgewenst nodigen we je nieuwe werkgever ook uit om mee te praten. Bij Manyways is het de klant die bepaald wat die wil!

Wil jij je kans op een nieuwe baan aanzienlijk vergroten bel 06-57543385 of vul het contactformulier in.

 

   

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC