Contact opnemen?

PWEC Poortwachter Expertise Centrum

PWEC Poortwachter Expertise Centrum

Manyways Mediation & Coaching werkt als mediator en effectiviteitscoach samen met het PoortWachter Expertise Centrum (PWEC). De professionaliteit die zij meebrengen bij het beperken van de negatieve gevolgen van conflict gerelateerd verzuim sluit nauw aan bij de missie en visie van Manyways Mediation & Coaching.

PWEC is de sparringspartner voor werkgevers bij verzuim- en re-integratievragen! Zij denken mee met werkgevers over de uitvoering van hun wettelijke rol als regisseur van het verzuim, bieden hulp bij wet- en regelgeving én zijn experts op het gebied van sociale verzekeringen. Zij delen (o.a. door het geven van kennissessies www.pwec.nl/agenda) graag hun kennis, zodat werkgevers snel zelf weer grip op de situatie en kosten krijgen.

Naast advisering voor werkgevers begeleidt en coacht PWEC medewerkers naar zelfredzaamheid, zodat ze zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven. Hiervoor maken zij gebruik van de Werk Ster (www.resultatenster.nl)

De adviseurs van PWEC zijn bevlogen en hebben oog voor de mens achter de procedure. Ze zijn vakkundig en meedenkend. Adviseurs en coaches van PWEC kunnen zich verplaatsen in werkgevers en medewerker. De adviezen en rapportages zijn helder, eerlijk en duidelijk. PWEC houdt het eenvoudig en zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers zelf verder kunnen. Meer informatie over PWEC zie: www.pwec.nl.

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC