Contact opnemen?

Hartverwarmend Appje

Hartverwarmend Appje

Ik zit wat te mijmeren over mijn dag. Een vriend heeft me gevraagd gevolmachtigde te zijn van zijn levenstestament. Dat is wel het grootste vertrouwen dat iemand je kan geven en het voelt zo eervol. Daar ben ik trots op.

Zoals vaker check ik even mijn Smartphone, een pop up!

Nieuw WhatsApp bericht: 

[17:14, 7-11-2018] Anne Tjeenk Willink:

Even een berichtje .....ik moet het je vertellen......je kan je nog wel herinneren waarom ik 10 jaar geleden de stap nam om de opleiding te doen ....ik wilde echt iets betekenen voor mensen die opgenomen lagen, zieke mensen.

Dit heb ik eigenlijk al de jaren door wel gedaan, maar nu gaat het echt gebeuren.....ik ga het de complementaire en palliatieve zorg van Bashya vormgeven. Ik krijg alle vrijheid. De eerste behandeling hebben we al geschreven voor sclerodermie patiënten (immuunziekte van het bindweefsel waar mensen uiteindelijk dood aan gaan). Het wordt zo ontzettend mooi en bijzonder allemaal.

Dit is mijn pad, hiervoor heb ik het allemaal gedaan! De afgelopen 10 jaren waren enorme leerprocessen en heeft gemaakt waarbij nu ben. Ik heb een antroposofische wolwikkel cursus gedaan en ga daar helemaal mijn eigen draai aangegeven, samen met Basya. Ook ga ik waarschijnlijk een herboristen cursus doen (alles weten over kruiden en voor welke klachten kan je het inzetten).  Alles gaat in stroomversnelling nu, alles komt me toe, zo bijzonder wat er allemaal nu gebeurt! Dat wilde ik je even laten weten, per slot van rekening ben jij de grondlegger van dit alles geweest­čśë­čśŐ

Ik ga onder andere daar les geven in de behandelingen die wij uitdenken doorgeven, net zoals het sugaren. Kennisoverdracht en verbindingen leggen zal steeds belangrijker worden. En natuurlijk blijf ik ook behandelingen geven, daar ligt mijn hart en het is zo bijzonder om te doen! Maar mijn doelgroep zal zich steeds meer uitkristalliseren. Het echte holistische werken, de balans terugbrengen tussen lichaam, geest en ziel, in welk stadium van je leven je ook zit. Dat is mijn roeping, dat is waarvoor ik het allemaal heb gedaan!

En nog steeds lees ik af en toe het gedicht van "de weg naar Ithaka" die jij mij voor het begin van de opleiding stuurde om me te behoeden voor een foutieve keuze. Daar ben ik je tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

Nou beste lezer u zult begrijpen dat de dag die al niet meer stuk kon nu in een gouden lijstje kan. Hartverwarmend en het bevestigt dat ik de goede dingen doe en dat maakt me blij en trots.  

 

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC