Contact opnemen?

Anne Tjeenk Willink

Anne Tjeenk Willink

“Ik kwam bij Bert Huisman van Manyways Coaching met een vraag over werkdrukbeleving. Bert is in staat om snel een vertrouwde sfeer te scheppen. Zijn manier van coachen, het inzetten van verschillende coachingstechnieken, zorgt dat je zelf het roer in handen neemt. Problemen relativeer ik tegenwoordig, mijn zelfvertrouwen is toegenomen en doelen formuleer ik smart. Al snel wist ik in mijn dagelijkse werk zaken anders te regelen. Voor ik het wist waren we in gesprek over mijn droomtoekomst en loopbaanperspectief. Ik ga doen waar mijn hart ligt. Ik ben naast mijn baan en mijn gezin begonnen aan een studie van 2 jaar. Ik ben heel tevreden over de coaching. Vol vertrouwen ga ik mijn droom tegemoet.”

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC