Contact opnemen?

Mediation Zwolle

Manyways Mediation Zwolle werkt voor bedrijven en instellingen die een goede werksfeer belangrijk vinden, omdat zij ervan zijn overtuigd dat daardoor de productiviteit toeneemt en het ziekteverzuim laag blijft.

Voor jou geldt de stelling: "Als er een conflict is treed ik altijd direct op!" 

Gefeliciteerd dan hoor jij niet bij de doelgroep.

Meestal gaat het anders. "Het waait wel weer over", is dan een veel gehoorde uitspraak. De mens is namelijk van nature conflict mijdend.

Nou bij Manyways Mediation zijn we dat niet!

Wij zoeken juist problemen! 

Valse start

Veel conflicten lossen zich niet vanzelf op. Het begint vaak klein en door de tijd heen groeien kleine ergernissen uit tot conflicten. Vooral in de werksfeer leiden conflicten die zijn geëscaleerd vaak tot ziekteverzuim. In jargon ook wel conflictverzuim genoemd. De standpunten van betrokkenen verharden en de strijd is begonnen. Als je dat lang laat voortduren dan moet je om de uitweg uit het conflict te vinden ook de hele weg terug afleggen. Je begint dan als het ware met een valse start. 

Beperking schadelast

Als je Manyways Mediation Zwolle tijdig inhuurt kun je van meet af aan werken aan oplossingen voor conflictsituaties. De schadelast als gevolg van het conflict kan daardoor beperkt blijven. 

Hoe kunnen we van dienst zijn?

In geval van het vermoeden van een arbeidsconflict bij ziekmelding is het verplicht dat te melden bij de bedrijfsarts of Arbo arts. Die kan volgens de STECR richtlijn mediation adviseren om het conflict op te lossen. Het is natuurlijk veel makkelijker om re-integratie afspraken te maken als er oplossingen zijn gevonden voor het conflict.  

Re-integratie verplichting

Manyways Mediation legt de gemaakte afspraken over oplossingen SMART vast. Die afspraken kunnen worden geïntegreerd in het re-integratie dossier en maken zichtbaar dat er hard wordt gewerkt om aan de re-integratie verplichtingen van beide partijen te voldoen.  

Wil je meer weten over de diensten van Manyways bel 06-57543385 of vul het contactformulier in.

 

Contact opnemen?

MfN registermediator NOBCO EMCC